Isolatie Glas

Om uw huis beter te isoleren kunt u kiezen voor isolatieglas, dit betekent dus ook besparen op uw energierekening. Afhankelijk van uw kozijnen kunt kiezen tussen standaard isolatieglas, HR++ of HR+++ Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Ook figuurglas, gelaagd glas, geluid werend, inbraak werend en kogel werend kunnen in isolatieglas verwerkt worden.

Voorzetramen

U wilt uw huis beter isoleren, maar u woont in een monumentaal pand en dus mag u aan het vooraanzicht van uw woning niets aanpassen, dan kunt u kiezen voor voorzetramen. Dit betekent dat u een enkel ruit in aluminium kader voor uw bestaande ruiten plaatst. Dit aluminiumkader kan op iedere RAL kleur worden besteld. U kunt er voor kiezen om uw voorzetraam definitief vast te zetten of deze met klemmen los voor het ruit te plaatsen.

Enkel Glas

Enkel glas kan op diverse manieren worden toegepast. Wij leveren enkel glas in verschillende diktes en afmetingen maar ook gekleurd enkel glas is mogelijk.

Gelaagd/ Inbraakwerend Glas

Gelaagd enkel glas is in feite gewoon glas dat door middel van 1 of meerdere dunne folies aan elkaar is verbonden. Het heeft als voordeel dat de ruit bij breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft. Hierdoor ontstaat er bij breuk dus ook geen grote opening. Gelaagd enkel glas met PVB folie wordt veel toegepast als extra bescherming in vensters, balkons of schuin liggende dakbeglazing. Bepaalde uitvoeringen vormen ook een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen met mokerslagen of branders. Tussen de lagen glas zitten namelijk één of meerdere elastische films van de kunststof "polyvinylbutyral" (PVB). De druk en temperatuur tijdens de fabricage zijn zo hoog dat de PVB-lagen permanent verbonden blijven met het glas.

Isolatie Glas

Spiegels

Een spiegel in uw badkamer, garderobekast, woonkamer, hal, overal waar u spiegels plaatst geeft dit een ruimtelijker effect. Ook bestaat er gekleurde spiegel zoals goud, rosé, grijs en brons. U kunt ervoor kiezen om de spiegel onbewerkt te laten indien deze bijvoorbeeld in een lijst geplaatst wordt Wij raden u echter aan de zijkanten van de spiegel door ons poli te laten slijpen, hierbij is de rand van de spiegel afgescherpt en krijgt u een mooie gepolijste rand. Ook bieden wij “facet” geslepen spiegels aan. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Spiegels

Stroomloze Ventilatoren

Met de stroomloze ventilator kunt u eenvoudig uw huis ventileren zonder een raam open te zetten. De motorloze ventilator is onderhoudsvrij. Wilt u meer weten over de stroomloze ventilatoren of het plaatsen ervan, neem dat contact met ons op.

Ventilatierooster

Doorkijkspiegels

Doorkijkspiegels worden steeds meer toegepast. Een elegante manier om toch een venster te creëren zonder dat dit onmiddellijk tot inkijk lijdt. Denk hierbij niet alleen aan kleine vensters in deuren, maar ook bijvoorbeeld aan de ramen van een kantoor gebouw of ter vervanging van ruiten in uw badkamer.

Hard Glas/ Keukenachterwanden

Gehard veiligheidsglas heeft een thermische behandeling ondergaan om de weerstand ervan te vergroten. Normaal gesproken is het vijf keer sterker dan gewoon glas. Wanneer dit glas breekt, valt het in fijne stukjes uit elkaar die in principe niet scherp zijn. Je kunt je dus niet snijden, wanneer een gehard glasplaat kapot gaat. Dit glas wordt steeds populairder, te denken aan douchewanden, tafelbladen of een achterwand in de keuken (verkrijgbaar op iedere RAL-kleur) Vaak kunt deze glasvariant als extra helder bestellen, dit wordt ook wel kristalglas genoemd. Hierbij heeft de glasplaat geen natuurlijke groene gloed.

Hard Glas

Sier Glas

Bent u opzoek naar glas met een patroon, kleur of motief, komt u dan gerust bij ons langs om te kijken wat wij voor u op voorraad hebben of zouden kunnen bestellen.

Diversen

U kunt bij ons ook terecht voor alle andere glasbenodigdheden, zoals schoonmaakmiddelen, kitsoorten, stopverf, celband, glasklemmen, glasbeugels en lijsthaakjes.

Assortiment